Stiri

Formularul 230, donati echipei 2% din impozitul dumneavoastra

Posted By: Catalin Cimpanu Posted In: Anunturi Oficiale Date Posted: March 18th, 2015

Puteti directiona 2% din impozitul pe venit global realizat in anul 2014 catre echipa Resita Locomotives.

Downloadati Formular 230 (deja completat cu datele asociatiei noastre), completati-l cu datele dumneavoastra in sectiunea I, apoi semnati si datati formularul.

Puteti depune formularul la Administratia Financiara locala, personal sau prin scrisoare recomandata. Deasemenea il puteti aduce la antrenamentele noastre si ne vom ocupa noi de depunerea acestuia.

REȘIȚA LOCOMOTIVES GATA DE PRIMUL CAMPIONAT

Posted By: Petre Dalea Posted In: Presa Date Posted: March 7th, 2015

Reşiţa Locomotives se află pentru prima dată în Campionatul Naţional de Fotbal American (CNFA) cu ocazia CNFA 2015. Asta nu înseamnă că parte din membrii echipei nu ştiu ce-i aşteaptă, participând alături de Timişoara 89ers doi ani la rând în CNFA, în 2013 şi 2014. Raul Siladi, preşedintele şi fondatorul clubului a reuşit să îşi rupă din puţinul timp disponibil pentru a ne vorbi despre stadiul pregătirilor pentru CNFA 2015 şi despre statusul echipei în pragul primului campionat la care vor lua parte.

Reşiţa Locomotives în CNFA ediţia 2015

Posted By: Petre Dalea Posted In: Presa Date Posted: March 7th, 2015

Campionatul Naţional de Fotbal American 2015 începe în luna Martie şi pentru că pregătirile echipelor au intrat pe ultima turnantă am zis că nu strică să vedem ce au de zis echipele înscrise în campionat.

CNFA 2015 – programul complet de desfăşurare

Posted By: Petre Dalea Posted In: Presa Date Posted: March 7th, 2015

CNFA 2015 sau altfel spus, Campionatul Naţional de Fotbal American 2015 va debuta în luna martie. Până atunci echipele înscrise în competiţie vor avea timp să se pregătească atât fizic cât mai ales tactic. Reprezentanţii echipelor de fotbal american din Romania s-au întâlnit în data de 16 noiembrie 2014 la Sibiu şi au căzut de acord asupra sistemului de desfăşurare a CNFA 2015, sistem care va fi diferit de cel din 2014.

Fotbal american la Reşiţa, un adevărat spectacol!

Posted By: Petre Dalea Posted In: Presa Date Posted: March 7th, 2015

După 2 ore şi 45 de minute meciul amical de fotbal american dintre echipele bănăţene Reşiţa Locomotives şi Timişoara 89ers s-a încheiat cu o înfrângere a gazdelor – scor final 12 – 34. Nu e o tragedie că Reşita Locomotives a pierdut pentru că, cu acest al doi-lea meci amical disputat şi-a asigurat înscrierea în viitorul Campionat Naţional de Fotbal American – RoBowl VI.

Primul meci de fotbal american la Reşiţa

Posted By: Petre Dalea Posted In: Presa Date Posted: March 7th, 2015

Pentru că în urma primului meci amical disputat la Bucureşti au văzut ce trebuie îmbunătăţit în jocul echipei, sportivii de la Reşiţa Locomotives pun acum accent la antrenamente pe perfecţionarea schemelor de joc din ofensivă.

Super-spectacol cu bărbaţi adevăraţi (expressdebanat.ro)

Posted By: Catalin Cimpanu Posted In: Presa Date Posted: November 15th, 2014

Un articol despre actiunile umanitare ale echipei Resita Locomotives pe site-ul expressdebanat.ro

Clubul Sportiv Reşiţa Locomotives face recrutări

Posted By: Petre Dalea Posted In: Presa Date Posted: August 8th, 2014

Echipa de fotbal american Reşiţa Locomotives intenţionează să se înscrie în ediţia actuală de campionat naţional. În acest sens, pe lângă actualii sportivi, gruparea de pe Bârzava vrea să-şi mărească efectivul de jucători şi organizează selecţii în fiecare zi de luni de la ora 19 pe stadionul de atletism din Lunca Bârzavei. 

Planuri mari pentru echipa de fotbal american Reșița Locomotives

Posted By: Petre Dalea Posted In: Presa Date Posted: August 3rd, 2014

Timp de două sezoane, mai mulți componenți ai echipei reșițene au completat lotul celor de la Timișoara 89ers, pentru participarea în competiția națională, într-o colaborare ce a adus medaliile de argint pe Bega. Din sezonul viitor Reșița poate avea o echipă în campionatul național de fotbal american. (arenabanateana.ro)

Resita Locomotives, pe cont propriu

Posted By: Petre Dalea Posted In: Presa Date Posted: August 3rd, 2014

În urmă cu puțini ani, în peisajul sportiv al Reșiței se contura o grupare într-o disciplină mai puțin obișnuită, și anume fotbal american. (caon.ro)