Reșița Locomotives participă la CNFA 2019

Reșița Locomotives participă la CNFA 2019 – Campionatul Național de Fotbal American ediția 2019 – precizează anunțul pe pagina de facebook oficială.

Reșița Locomotives a participat o singură dată în CNFA, în anul 2015, urmând să revină în 2019 după 3 ani de pauză. Parte a lotului Locos a participat înainte și după 2015 în CNFA alături de Timișoara 89ers.

Locomotives au întreprins mai multe acțiuni în acest an pentru a ajunge la punctul în care să anunțe participarea la CNFA 2019.

Pentru popularizarea sportului în oraș și județ, au organizat RoBowl IX la începutul verii.

Ulterior, din toamnă, au dat startul organizării unor echipe de flag football în liceele din Reșița și au organizat un eveniment de recrutare și promovare a sportului în cadrul Universității „Eftimie Murgu” din localitate.

Cel mai recent pas în vederea participării în CNFA a fost făcut prin aducerea antrenorului Philip Avalos, din SUA.

Philip antrenează din 1977 și are peste 30 de ani experiență în SUA, în calitate de antrenor principal la nivel de liceu și 8 ani experiență la nivel de colegiu, în ligile inferioare. Internațional, cel mai recent a antrenat Cairo MSA Tigers din Egipt în 2018 și Recife Pirates din Brazilia în 2016.

Acesta va ajunge în Reșița pe 13 noiembrie și urmează să își încheie stadiul de antrenorat după finalul CNFA 2019.

Pentru a te informa cu privire la echipă sau pentru a participa la antrenamentele Locos, nu ezita să iei legătura cu echipa prin pagina de facebook: https://www.facebook.com/resita.locomotives/

Sursă: https://www.firstdown.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *